Snelcursus B en C start 25 februari

Op spelenderwijze maken we je kind watervrij en leert hij / zij de vereiste zwemslagen om als een echte waterrat veilig te kunnen zwemmen.

Zwembad de Peppel heeft een ruime ervaring in het verzorgen van snelcursussen. Tijdens de voorjaarsvakantie start de snelcursus zwemdiploma B en C. Ieder kind is uniek en de een is sneller zwemvaardig als een ander. Als je kind na de snelcursus nog niet aan afzwemmen toe is, kan hij of zij instromen in de reguliere lessen. Het voordeel van de snelcursus is dat hiermee het traject van het zwemdiploma verkort wordt.

Ouders/ verzorgers mogen het eerste kwartier van de les mee om te kijken. Het laatste kwartier laten de kinderen zien wat ze allemaal geleerd hebben. Op deze momenten heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan de instructeur. Elke lesdag is er een grote pauze waarin kan worden gegeten en gedronken. Daarnaast worden korte speelmomenten ingebouwd.

Voor alle snelcursussen geldt dat er beperkt aantal plekken beschikbaar is. Wees er snel bij want vol = vol!

Gratis recreatief zwemmen bij aanmelding snelcursus

Bij Zwembad de Peppel vinden wij het belangrijk dat kinderen alvast kunnen wennen en kennismaken met het bad voordat zij met de snelcursus starten. Wij bieden gratis recreatief zwemmen voor het kind en één ouder/ verzorger aan vanaf het moment dat de inschrijving definitief is.